Как да увеличим продажбите през Юни?

Всичките ми четирима читатели искаха да знаят как да печелят повече през този месец. Понеже ми беше малко трудно, да им го обясня на по отделно – благодаря ви мамо, Гошо, Тошо и Иван, че ми следите блога ! Ако може само да принтирате за Ванката тази статия, че са му спряли интернета, да не ходя до тях да му я показвам на телефона.

И сега по темата:

В началото на Юни сме, лятото започва, децата и тинейждърите приключват училище, нормалните хора си планират отпуските, а ние – онлайн търговците – планираме какво да им продадем на всички гореизброени. От другата страна на глобуса, само на 12 часа път със самолет, месното население започва подготовките за един от най-големите празници в САЩ  “Денят на независмостта”.

Денят на независмостта, познат също като 4-ти Юли е официален празик в щатите, който отбелязва подписването на декларацията за независимост от 4-ти Юли 1776-та година. Този документ обявява 13-те Американски колонии за нова, независима нация  – Съединени Американски Щати. И цялата тази врява, заради малко допълнително данъци (и мита) върху захарта и чая от страна на Англия през 1765-та година.

Пишните празненства се подготвят седмици предварително, като през 2016-та година 320-те милиона официално население похарчват $6.8 милиарда долара.

Какво означава това за нас – търговците и как да капитализираме върху този празник ?

а) Да продаваме американски флагове, държачи за флагове, мини флагове, изобщо всичко що има знаме на него и може да се окачи върху телефони, къщи и коли. флагПовече от 65% от населението на щатите, ще има флагове на домовете си. През 2013-та година са похарчени $ 4 милиона долара за флагове. Естествено, 3.9 от тях отиват в Китай.

AM clothing for women

б) Обувки, теникси, раници и друго облекло

в) Всички видове декорации и party supplies, които имат червено, синьо и бяло в окраската си, както и eagle.

 

 

г) баджове и символи на свободата (знаете с кои цветове)

д) филми свързани с войните – Американската империя, има доста военни действия през последните 100 години. Всъщност участва в над 20 войни. Има редица филми, които националистите там обичат. Някои от най-търсените филми за 4-ти Юли в САЩ са любими и у нас:

  • War of the Worlds
  • Спасяването на Редник Райън
  • Апоколипсис сега
  • Денят на независимостта
  • Appolo 13
  • Air Force One
  • Black Hawk Down

И разбира се Pearl Harbor.

Можем да продаваме и на хората, които вече не живеят в щатите. Живеят на Карибите, Канада, дори в UK.

 

Тъй като денят се празнува със семейства и приятели, perfect-bbq-900всички видове BBQ продукти, къмпинг принадлежности, фоерверки * (забранени са за продажба в eBay ), сосове и бири ще вървят най-много. Все пак се изяждат 150 милиона хот дога всяка година на тази дата.

 

Проучвания на wallethub.com показват, че близо 25% от Американците ще си купят патриотични рекламни материали.

 

Над 80% oт Американците ще отпразнуват празника на барбекю. Над 44 000 000 американци ще пътуват за празниците със самолет или автомобил. Което означава, че нишата за travel accessoaries също се очаква да дръпне нагоре. Статистиката от последните години показва ръст на продажбите там. Голяма част ще празнуват на езера и близо до океан. За това и всякакъв swimming wear, очила, кремове и ще бъдат търсени.

Как ще се подготвиш твоя магазин за 4th of July ? Сподели в коментар отдолу.

Ако искаш да разбереш повече за дропшипинга чрез eBay и онлайн търговията като цяло – кандидатствай за обучение тук

 

 

Facebook Comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar