Как да изградиш онлайн бизнес, без това да ти отнеме 10 години?

SEO, Платформи, реклами, PPC, Adwords, E-mail маркетинг, маркетинг в соц. мрежи – трудно е да се ориентираш, кое ти трябва, кога и защо. От къде знам? Аз самият грешах хиляди пъти за всяко от тях! Но не е нужно ти да го правиш. Аз искам да ти спестя това. Прочети надолу и виж как.

Днес искам да ти представя нещо специално,
за което вероятно си чакал от много време.
Е,поне аз съм си мечтал с години.

Мечтаех си да има някой, който да ме хване за ръка
и да ме преведе през “трънливия път” на
предприемача, за да стигна до успеха бързо.

WayНо нека ти споделя защо смятам, че това може да промени живота ти.

Преди да започна да се занимавам с онлайн търговия през 2013-та година, се занимавах с доста други видове търговия.

През 2008-ма бях студент и както на повечето от вас, така и на мен ми се налагаше да работя, за да мога да следвам. Продавах какво ли не.

Фоерверки, които придобивах от “Илиенци”, а после препродавах в Пазарджик. Клавиатури, които купувах от Пазарджик и продавах в София.

Евтини неща от Китай чрез тогавашния “Prodavalnik”. Изкарваха се пари, но предимно от дребни сделки, които ми стигаха колкото “да свържа двата края”.

Не беше дългосрочно. 

Short vs long term

Тогава си казах, че искам да започна сериозна онлайн търговия със собствен магазин. Нали има ръст навсякъде в “Интернет”, няма как да не успея. В този момент, обаче нямаше възможности за мен. Поне според тогавашните ми разбирания.

Нямах достатъчно спестени пари,
но все пак бях на висока заплата –
малко над 2000 лева.

Трябваха ми пари само за регистрация на фирма, сайт, лого, печат, касов апарат – само ей тези “скромни” 5000 лева. Как да ги намеря?

Лесно.

Отивам в банката, казвам че искам сумата и ми ги дават.

3000 лева за сайт, 100 лева за лого, 7 дни чакане за фирма, 24 часа за печат, две седмици ходене по вносители, за да сключим договори за “дистрибуторски цени” (които са далеч от изгодни, но това е друга тема).

Тъй като след заема ми оставаше една добра сума от “високата” ми заплата, взех и хора, на които да плащам заплати.

Отне почти 10 000 лева, 18 месеца, 6 месечна бизнес академия, доста бизнес книги, месеци безсънни нощи, никакъв социален живот, лишения от елементарни материални придобивки.

И цялата тази “жертва”,
само за да стигна до извода,
че в този бизнес, точно и конкретно в тази ниша,
с този подход, не мога да пробия. Не и скоро.

Не съжалявам за този си опит. Но има и по-лесен начин. С няколко часа на ден и без излишни дейности (и разходи!!!).

Днес, 5 години по-късно, вече имам десетки хиляди продажби онлайн, прекрасен офис, чудесни приятели, които ме подкрепят и от които се уча всеки ден, все по-интересни проекти. 

Не твърдя, че съм на върха, нито, че съм знам отговорите на всички въпроси. И все пак помня, колко трудно е всяко начало.

mountain-690122_1920

Искам просто да кажа, че:

1.    Това нямаше да се случи,
ако не бях започнал

и

2. Това нямаше да се случи също,
ако не се учех от най-добрите в сферата.

Сега знам как да наемам и обучавам хора. В коя ниша мога да влезна и в коя – не. Как мога да оценя и смачкам конкуренцията? Как да тествам бързо и евтино дали съм прав? Колко да инвестирам в стартирането на дадено начнинание? Как да намирам продукти, които да продавам на добра печалба. Бързо и ефективно.

Сега искам да ти предам този опит. Искам да ти дам възможността да направиш НОВИ грешки, а не да повтаряш тези, които хиляди души правят всяка година.

Искам да ти дам възможността, да се научиш от трима професионалисти в онлайн търговията с над 100 000 продажби онлайн.

Искам да ти дам възможността, да станеш част от ПЪРВОТО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ, което СТЪПКА ПО СТЪПКА ти дава РАБОТЕЩ БИЗНЕС МОДЕЛ.

Ето какво казаха двама от нашите студенти вчера:

Първи 1000 лева онлайн – скрита група

Ние вярваме, че това обучение може да ти докара живот по твоите правила.

Добре Ник, но какво е обучението? 

>>> Научи повече за курса от тук <<< 

Обучението е един прост метод – как да започнеш да печелиш 1000 лева допълнителен доход на месец, като продаваш в България, без да отделяш ГОДИНИ, за да станеш ФЕЙСБУК маркетолог. Курсът се фокусира само върху най-важното. Да започнеш да печелиш максимално бързо.

Въпреки, че казвам най-важното обучението съдържа над 9 часа съдържание. Нашите 500 часа работа, за сглобим съдържанието и да го представим по най-добрият начин за теб излизат “смляни” под формата на 9 часа информация, която можеш да гледаш от конфорта на своя дом или докато пътуваш.

Какво ще научиш в обучението?

 • Каква е ситуацията в онлайн търговията в момента?
 • Има ли някаква нагласа, която може да ти помогне да осъществиш целта си?
 • Какви са продуктите, които да продаваш?
 • Стъпка по стъпка – как да откриеш печеливши продукти?
 •  Колко пари да инвестираш в реклама, за да откриеш това, което всички искат – ПЕЧЕЛИВШ ПРОДУКТ! (Впрочем достатъчен е само ЕДИН продукт, за да започнеш да печелиш годишната си заплата на месец).
 • Как да се договориш и с кого, за да вземеш продуктите от Китай.
 • Как да продължиш нататък.

>>> Научи повече за курса от тук <<< 

Държа да отбележа, че няма гаранция, че ще успееш да печелиш с този курс. Това зависи от много фактори, но най-вече този курс не е за теб, ако:

 • Имаш спешна нужда от пари. Впрочем, никой бизнес не е за теб, ако имаш спешна нужда от пари – това ще те накара да взимаш лоши и краткосрочни решения.
 • Търсиш гаранция за успех – няма никаква гаранция, че ще печелиш. Основно, това зависи от теб.
 • Нямаш поне 1 час дневно, в който да започнеш да прилагаш наученото от курса.
 • Не вярваш, че можеш да печелиш от пазара в България или пък изобщо.

Можеш да закупиш курса по банков път, PayPal и чрез кредитна/дебитна карта от тук:

>>> Научи повече за курса от тук <<< 

Добре Ник, ами ако не започна да правя 1000 лева на месец допълнителен доход – Какво правим? Дал съм пари за обучение и няма резултат. 

Шансът, да прилагаш точната система по 2 часа всеки ден и да нямаш резултат е малък. Много малък. 2 часа на ден са 60 часа всеки месец. За два месеца са 120 часа, а за три – цели 180 часа. Обикновено, човек с опит, намира продаваем продукт (т.е. такъв, от който могат да се печелят 1000-2000 лв на месец) с до 3 часа работа. За човек без опит, времето за търсене на добър продукт вероятно ще е 3-5 пъти повече. Максимум 15 часа. Или по един на седмица, ако търсиш всеки ден по 2 часа (не календарно време, а реално измерено фокусирано време).

Грубо един на всеки 5 продукта тръгва да се продава на печалба от 8-10 лв (която целим).

Общо взето – има шанс да не откриеш печеливш продукт, но ще научиш много за онлайн търговията. Ако не ти се занимава със страничен или онлайн бизнес, по-добре не започвай. Ще изисква определена работа, за да видиш резултати.

Кога мога да участвам в курса? 

Купуваш го и го получаваш веднага. Съдържанието е качено на платформа и можеш да го достъпиш онлайн на всяко място, на което имаш интернет, колкото дълго пожелаеш. Няма ограничение на броя гледания.

>>> Научи повече за курса от тук <<< 

Ако имаш въпроси или коментари, пиши ми!

Сега е знаеш, че е време за какво? Време е да направиш нещо яко!

 

Facebook Comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar